دسته ها
تقویت سیستم ایمنی بدن رعایت رژیم غذایی مناسب و رعایت بایدها و نبایدهای تغذیهای است که از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند. این متخصص طب سنتی افزود: از جمله ادویهها و گیاهان دارویی که میتوانند تقویت کننده سیستم ایمنی بدن باشند میتوان به آویشن، دارچین، سیاهدانه، زردچوبه، مرزنجوش، گل گاو زبان، بابونه، زعفران، هل، رزماری اشاره کرد. وی بیان کرد: مصرف دمنوش بارهنگ که در زخمهای ریوی و بیماری سل مؤثر است و بالنگو که برای افزایش مقاومت بدن مفید است در کنار سبزیجاتی مانند چغندر، کدو حلوایی، کلم قمی، کدو سبز، کرفس، هویج، زردک، ریحان، نعنا، پونه و نخود سبز در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مؤثر هستند. مصرف سیاه دانه در تمام افراد (در افراد با مزاج گرم و خشک با احتیاط بیشتر) در کنار عسل، سرکه و دانه کتیرا همچنین مصرف توت خشک در صورت عدم منع مصرف ۵ تا ۱۰ عدد روزانه، انجیر خیس شده در آب، آناناس، برگه زردآلو، فالوده سیب، عناب، مرکبات، سیب، شلغم و استفاده از جو و برنج در انواع سوپ و آش در زمان شیوع ویروس کرونا توصیه میشود توجه به این نکته ضروری است که افراد از مصرف گوشت قرمز و انواع ماهی، همچنین از مصرف گوجه فرنگی، بادمجان، قارچ، ذرت، سیر و پیاز خام؛ سرخ کردنیها، سس قرمز و سفید، رب گوجه و ادویههای تند پرهیز کنند. چنانچه فردی جزو افراد پرخطر است برای مثال مبتلایان به دیابت دست کم یک بار حجامت انجام دهند تصریح کرد: اگر افراد حالاتی مانند افسردگی و کاهش توان کاری را در خود مشاهده کردند توصیه میشود شربتی حاوی ۴/۳ لیوان آب ۳ قاشق غذاخوری گلاب و ۱ قاشق مرباخوری عسل میل کنند. از مصرف شیر به خصوص به هنگام تب پرهیز شود بهتر است در وعده صبحانه نان سنگک جایگزین نان لواش، باگت و نانهای صنعتی شود همچنین در ایام ابتلاء به کرونا از چای غیر عطری و کم رنگ؛ سوپ و آشهای سبک و سریع الهضم استفاده شود. پرهیز از مصرف گوشتهای یخ زده، سوسیس و کالباس از مواردی است که توجه به آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
کلمات کلیدی:
آویشن-دارچین-سیاهدان ه-گل گاو زبان
پسند کردم (5)
Loading...