Ahmad
از on 5 بهمن, 1396
138 views
رئیس اتحادیه‌ی صنف فناوران رایانه‌ی تهران با اشاره به رشد ۲۵ درصدی قیمت گوشی‌های هوشمند، سودآوری در این بخش را به اندازه‌ای بالا خوانده که حتی تامین اجتماعی نیز به جمع واردکنندگان آیفون پیوسته است.
با اجرای طرح رجیستری تغییرات گسترده‌ای در بازار گوشی‌ هوشمند کشور در حال رخ دادن است. رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران با بیان اینکه بعد از اجرای رجیستری قیمت گوشی موبایل تا ۲۵ درصد رشد داشت، گفت: «سودآوری این بخش به اندازه‌ای بوده که یکی از شرکتهای تأمین اجتماعی نیز به واردات آیفون روی آورده است.»
سیدمهدی میرمهدی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا، ضمن ابراز تأسف از عدم دقت در اجرای طرح رجیستری گوشی تلفن همراه اظهار کرد: «اخیرا یکی از مسئولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت‌وگویی که با یکی از رسانه‌ها داشتند، گفتند که گوشی‌هایی که بعد از اجرای رجیستری در شبکه‌های ارتباطی غیر فعال شده‌اند به ما ربطی ندارد و باید از مسیر درست وارد کشور می‌شدند.»
رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران با تأکید بر اینکه نمی‌توان به همین راحتی از کنار مردم رد شد و میلیاردها تومان هزینه‌ای که برای خرید گوشی هزینه شده است نادیده گرفت، گفت: «مگر غیر از دولت کسی هم بوده که مجوز واردات گوشی را صادر کند؟! پس اگر واقعا گوشی قاچاق تشخیص داده شده و الان در راستای اجرای رجیستری قادر به دریافت خدمات نیست حاکمیت باید برود و یقه فروشنده و واحد صنفی مربوطه را که اقدام به فروش گوشی قاچاق کرده بگیرد، نه اینکه با مردم بازی کند.»
وی در ادامه تصریح کرد: «از روز اول اجرای این طرح هشدار دادم که چنین اتفاقاتی خواهد افتاد زیرا عده‌ای از واردکنندگان، وارداتشان با آن چیزی که اعلام کرده‌اند متفاوت است. نهایتا گوشی که توسط این افراد وارد کشور شده و به دست مصرف کننده رسیده است، اکنون با توجه به اینکه قاچاق تشخیص داده شده قادر به دریافت خدمات از اپراتورهای تلفن همراه نیست؛ نمی‌شود که در این شرایط به مردم بگوییم گوشی‌هایشان را دور بریزند.»
میرمهدی درباره وضعیت حاکم بر بازار تلفن همراه بعد از اجرای رجیستری نیز عنوان کرد: «بعد از اجرای این طرح، افزایش قیمتی تا ۲۵ درصد در این بازار را شاهد هستیم و عملا واردات برخی گوشی‌های تلفن همراه به کشور برای واردکنندگان سودآور شده است.»
وی خاطر نشان کرد: «شما همین یک مورد را در نظر بگیرید که واردات گوشی به کشور اندازه‌ای سودآور شده که یکی از شرکتهای سازمان تأمین اجتماعی به‌عنوان واردکننده رسمی آیفون به کشور معرفی شده و اسم آن در لیست دارندگان مجوز از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان آمده است.»
به‌روزرسانی ۱:
پس از انتشار خبری که روز گذشته حکایت از ورود یکی از شرکت‌های زیر مجموعه‌ی سازمان تامین اجتماعی به جمع واردکنندگان آیفون داشت، محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات اعلام کرد که این موضوع را پیگیری خواهد کرد. وی در این زمینه اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت:
از این موضوع اطلاعی ندارم و ثبت نمایندگی گوشی تلفن همراه در کشور توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام می‌شود. بر این اساس این موضوع باید از سوی وزارت صنعت دنبال شود... با این وجود صحت این موضوع را در جلسه امروز بعدازظهر هیئت دولت از وزیر کار پیگیری خواهم کرد. برای آنکه واردات گوشی تلفن همراه در کشور جنبه انحصاری پیدا نکند، تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم.
به‌روزرسانی ۲:
مدیر روابط عمومی شرکت بین‌المللی بازرگانی تامین اجتماعی در واکنش به اخبار منتشرشده در مورد واردات گوشی آیفون از سوی سازمان تامین اجتماعی گفت:
در راستای تنظیم بازار و جلوگیری از کاهش واردات گوشی‌های تلفن همراه قاچاق، مدت‌ها قبل از اجرای طرح رجیستری و افزایش قیمت تلفن همراه در بازار، این شرکت در خردادماه جاری اقدام به اخذ مجوز واردات محصولات اپل کرده و فعالیت این شرکت در حوزه تلفن همراه هیچ ارتباطی با اجرای طرح رجیستری و افزایش قیمت تلفن همراه در بازار ندارد.
به گفته‌ی وی، شرکت بازرگانی تامین اجتماعی به‌صورت قانونی و رسمی پس از دریافت کلیه مجوزهای لازم از مراجع مربوطه و به‌ویژه سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، نسبت به واردات و پشتیبانی این نوع گوشی اقدام کرده است و با گارانتی سیب طلایی هوشمند به مشتریان خدمات ارائه می‌کند.
پسند کردم (3)
Loading...
4
امیر طاها {ناظر سایت}
ی مدت ک ی عده ی خاص سودهای کلانی کردند ... همه آزاد میشه ...اینا همه اسمش سیاسته دا ...!
1
1
5 بهمن, 1396
Ahmad
تامین احتماعی گدا تر از این حرفاس وقتی بدونه سود دهی داره براش اقدام میکنه!!!
1
1
5 بهمن, 1396
امیر طاها {ناظر سایت}
خخخخخ ...عاره طفلیا هیچی ندارن ...!
1
1
5 بهمن, 1396