18 بهمن, 1396 از
از بین بردن بوی سیر و رفع بوی پیاز از دهان به چه شکل است؟ پیاز و سیر محتویات خوشمزه و محبوبی هستند که تاثیر به سزایی در مزه غذا دارند. خصوصا سیر، با فواید سلامتی در ارتباط است ، از درمان پای ورزشکاران گرفته تا کاهش خطر انواع خاصی از سرطان. با این حال، مصرف پیاز و سیر سبب ایجاد بویی نامطبوع می گردد. زمانی که بوته سیر یا پیاز ، بریده یا خرد می شود ، ترکیب آلیل متیل سولفید ازاد می گردد . زمانی که این ترکیب خورده شود، توسط جریان خون جذب می گردد و به دنبال آن بویی نامطبوع برای تعریق و تنفس حاصل می گردد. با این حال، راهکارهایی برای از بین بردن بوی سیر و رفع بوی پیاز از دهان وجود دارد.
روش اول:
از بین بردن بوی سیر و رفع بوی پیاز از دهان با تغذیه
۱- خوردن میوه.
ویژگی های مشابهی که سبب اکسیداسیون ( قهوه ای شدن پوست میوه هنگام رسیدن) میوه میگردد، میتواند با بوی بد سیر و پیاز مقابله کند. خصوصا میوه هایی نظیر سیب، گلابی، الو، هلو، زردالو، الو سیاه، انگور، البالو و بادمجان.
۲- خوردن سبزیجات
ویژگی های مشابهی که سبب اکسیداسیون ( قهوه ای شدن پوست میوه هنگام رسیدن) میوه میگردد، میتواند با بوی بد سیر و پیاز مقابله کند. خصوصا میوه هایی نظیر سیب، گلابی، الو، هلو، زردالو، الو سیاه، انگور، البالو و بادمجان.
۲- خوردن سبزیجات
سبزیجات خاصی از قبیل اسفناج، کاهو و گوجه فرنگی تاثیر بسزایی در مقابله با بوی بد سیر و پیاز دارند. این سبزیجات را با وعده های غذایی پر از سیر و پیاز میل نمایید.
۳- افزودن گیاهان به غذا
ریحان و جعفری از جمله گیاهانی هستند که در مقابله با بوی بد سیر و پیاز موثرند. این دو گیاه را به غذای خود بیفزایید یا بعد از مصرف سیر و پیاز، اندکی جعفری بجوید.
۴- غذای خود را با نان میل کنید
کربوهیدرات موجود در نان، علاوه بر اثار جانبی، با بوی نامطبوع سیر و پیاز هم مقابله میکند. خوردن نان یا سایر کربوهیدرات ها برای از بین بردن بو، توصیه میشود.
روش دوم:
از بین بردن بوی سیر و رفع بوی پیاز از دهان با نوشیدنی
۱- نوشیدن چای سبز
چای سبز شامل پلی فنول است، ترکیبات شیمیایی گیاهی که سبب خنثی شدن ترکیبات سولفوری ازاد شده در سیر و پیاز میشوند. انتی اکسیدان های موجود در چای سبز نیز برای مقابله با بوی بد سیر و پیاز موثر هستند.
۲- نوشیدن یک لیوان شیر
شیر نیز برای مقابله با بوی بد سیر و پیاز بسیار موثر است. شیر ، بوی نامطبوع دهان را کاهش میدهد.
۳- نوشیدن نوشیدنی های اسیدی با پی هاچ کمتر از ۶/۳
اب لیمو شیرین، لیمو ترش، گریپ فروت و قره قوروت همانند بسیاری از نوشیدنی های غیر الکلی در کاهش بوی نامطبوع سیر و پیاز موثرند.