❤ MOZHGAN❤ [مدیر  کل شبکه]
47 views
#چای_خوب برای #حال_خوب🌺
همیشه پنچ شنبه ها رو بیشتر از جمعه ها دوست داشتم . و چه لذت بخش است یک چای تازه دم و خوش رنگ در پایان یک هفته کاری ؛ مگر زندگی چیست بجز همین لحظه های خوب و حال خوب و این بهانه ای شد برای نوشتن چند نکته در مورد #چای_خوب🌺
بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است. واقعیت این است که هر دوی این صحبت‌ها درست است. چای تا پیش از دو دقیقه از دم کشیدن اثر محرک دارد اما پس از مدتی به تدریج از خاصیت محرک بودن آن کمتر شده و خاصیت آرام‌بخشی آن بیشتر می‌شود.
چگونگی دم کردن چای سیاه: آب را به درجه جوش رسانده (100 درجه سانتی گراد) سپس روی چای می‌ریزیم. زمان دم کشیدن نباید کمتر از 30 ثانیه و طولانی تر از پنج دقیقه شود. زیرا پس از آن تانین چای به تدریج آزاد شده و اثر محرک کافئین را خنثی و طعم چای را نیز تلخ می‌کند.🌺
سعی کنید چای رو در کتری چینی دم کنید تا طعم و مزشو از دست نده و جالبه بدونید چای به دلیل داشتن بیش از ۳۰ نوع آنتی اکسیدان خواص درمانی بسیاری دارد، از بسیاری بیماری‌ها پیشگیری می‌کند و برای سلامت مفید است، چای اگر در حد طبیعی مصرف شود برای سلامتی مفید است🌺
چای خوب چایی است که پس از دم کشیدن زلال و آلبالویی رنگ و پررنگ باشد. یکدست باشد، بوی حنا بدهد. برخلاف باور عموم اندازه‌ی برگ‌های چای در کیفیت آن دخیل نیست،
Dimension: 496 x 408
سایز فایل: 71.63 Kb