#این میوه ها را کنار هم یا در یک طبقه یخچال نگهداری نکنید، در غیر اینصورت زودتر فاسد می شوند*** گروه اول (متصاعد کننده مقدار قابل توجه گاز اتیلن بعد از برداشت): بعد از برداشت به بیشتر رسیده شدن ادامه می دهندموز، سیب، گوجه فرنگی، زردآلو وغیره*** گروه دوم (متصاعد کننده مقدار خیلی کم از گاز اتیلن بعد از برداشت): بعد از چیده شدن، دچار رسیدگی بیشتر نمی شوندخیار، گیلاس، آلبالو، مرکبات، شاه توت و غیرهمثلا اگر گوجه فرنگی (از گروه اول) و خیار (از گروه دوم) را کنار هم قرار دهید، گاز اتیلن متصاعد شده از گوجه فرنگی سبب زودتر فاسد شدن خیار می گردد. پس بهتر از کنار هم نگهداری نشوند.
Dimension:
760 x 480
سایز فایل:
57.81 Kb