صبحانه های سالم ... صبحانه های ناسالمصبحانه مهمترین و تاثیرگذارترین وعده غذایی روزانه از نگاه سلامتی و علم #تغذیه می باشد.وقتی شب می خوابیم، بدن ما تا صبح مشغول بازسازی و سمزدایی و اسیدزدایی بدن است و حجم قابل توجهی آب در این فرایند مصرف می شود که در مثانه جمع می شود و بدن این حجم آب و مواد پسماند را به صورت ادرار صبح دفع می کند.** صبحانه بسیار اسیدی کننده + بسیار ناسالم:نان تست، شکلات صبحانه، شیر گاو کارخانه ای و کره بادام زمینی اسیدی کننده قوی اند که ترکیب همه اینها در صبحانه، بدن را به شدت اسیدی و سیستم ایمنی را بسیار ضعیف می کنید.** صبحانه اسیدی کننده + ناسالم:اگر روز خود را با نان-پنیر-کره-مربا و چایی شیرین شروع می کنید، بدن خود را اسیدی و سیستم ایمنی بدن خود را ضعیف می کنید. ** صبحانه سالم:تعادل اسیدی-قلیایی و سردی-گرمی بهترین حالت وعده غذایی است. خوراکی هایی مانند سبزیجات تازه، میوه هایی مثل انگور و خرما و بادام درختی به طور موثر قلیایی کننده هستند. در مقابل گردو، فندق، پنیر، کنجد، ارده و نان، اسیدی کننده اند که البته نان تازه ایرانی سنتی مانند سنگلک یا بربری کمتر از نان صنعتی، بدن را اسیدی می کنند و بهترند.بر این اساس، بهترین صبحانه شامل ترکیب های متنوع زیر در روزهای مختلف هستند:- نان سنتی ایرانی "تازه"- پنیر گوسفندی + گردو + سبزی تازه یا انگور- خرما و ارده- شیر بادام درختی + عسل- چای زنجبیل + خرمای خاصویی- چهارمغز چرخ شده (گردو-بادام درختی-فندق-پسته) مخلوط در عسل طبیعیبا صبحانه قلیایی کننده، بیماری ها را از خود دور خواهید کرد. بنابراین، قلیایی کننده ها را بیشتر و همچنین اسیدی کننده ها را کمتر و به همراه مقدار کافی از مصلح قلیایی کننده مصرف کنید.
Dimension:
768 x 429
سایز فایل:
56.97 Kb