12 خاصیت و فایده ترب سیاه برای سلامتی بدنترب سیاه چیست؟ و چرا آن را ترب سیاه نامیدند؟ترب سیاه، از خانواده تربچه است تربچه سیاه و سفید نیز، به عنوان تربچه اسپانیایی در اکثر نقاط جهان شناخته شده است و این گیاه، به طور گسترده ای در اروپا و آسیا کشت می شود.مناطقی دیگر، پس از فهمیدن مزایای سلامتی فوق العاده آن، شروع به کاشت ترب سیاه کرده اند دلیل نام سیاهش، رنگ سیاه یا بنفش مایل به سیاهش است، اما گوشتش سفید رنگ است ، این نوع ترب علاوه بر طعم خاص فواید جالب توجهی دارد که در ادامه این بخش از سلامت نمناک به مهم ترین آنها خواهیم پرداخت.ارزش غذایی ترب سیاه:مس 9 گرمفیبر غذایی 10.2 گرمآهن 8 گرممنیزیم 4.5 گرمپتاسیم 5.6 میلی گرمسلنیوم 6میلی گرمویتامی آ 8گرمویتامین b1 پنج گرمویتامین c1 هفت و هشت دهم گرمویتامین E1 شش گرمروی 3/3گرمنگاهی کلی به فواید و خواص ترب سیاه:مزایای سلامتی ترب سیاه، شامل :حمایت از سلامت کبدمنبع ویتامین Cتقویت سیستم ایمنیحفظ سطح کلسترولکاهش وزنبهبود هضمدرمان کم کاری تیروئیدبهبود سلامت روانسم زدایی بدنافزایش رشد مو و درمان سرفهدفع سنگ کلیه
Dimension:
259 x 194
سایز فایل:
8.8 Kb