حالا که فصل این میان وعده خوشمزه رسیده حواسمون باشه به مراجعینمون چندتا نکته مهم رو یاداور شیم:۱. باقالی جزو سبزیجات نشاسته ایه پس خوردن باقالی پخته آزاد نیس و مقدار اون باید کنترل شه ( تو هر واحد که تقریبا معادل ۱۷۰ گرم باقلی پخته میشه ۳۳ گرم کربوهیدرات ، ۱۳ گرم پروتئین و ۹ گرم فیبر داریم )* حواسمون به افزایش شاخص گلایسمی اون به صورت پخته و گرم هم باشه۲. بخاطر وجود مقادیر چشمگیر منیزیم و پتاسیم ، این میان وعده برای فشار خونی ها عالیه ( به شرطی که روش نمک نزنن و موقع پختن هم با نمک بسیار کم طبخ شه)۳. آزمایش ها ثابت کردن که باقالی حاوی ال_دوپا هست که تو بدن تبدیل به دوپامین میشه ؛ پس برای پارکینسونی ها و افراد دچار افسردگی عالیه.۴. داشتن مقدار زیاد آهن ، اسید فولیک ، زینک و فسفر هم از خوبیای دیگه این خوشمزه جان هست!۵. راستی حواسمون باشه با خیس دادن اون اثرات نفاخش که به خاطر وجود استاکیوز ، رافینوز و سلولز هست رو کنترل کنیم.۶. یاداوری برای منع مصرف تو افرادی که مشکل G6PD دارن هم که لازم نیس.
Dimension:
676 x 661
سایز فایل:
150.37 Kb