*SOUSSAN*  [مدیر روابط عمومی]
169 views
حالا که فصل این میان وعده خوشمزه رسیده حواسمون باشه به مراجعینمون چندتا نکته مهم رو یاداور شیم:
۱. باقالی جزو سبزیجات نشاسته ایه پس خوردن باقالی پخته آزاد نیس و مقدار اون باید کنترل شه ( تو هر واحد که تقریبا معادل ۱۷۰ گرم باقلی پخته میشه ۳۳ گرم کربوهیدرات ، ۱۳ گرم پروتئین و ۹ گرم فیبر داریم )
* حواسمون به افزایش شاخص گلایسمی اون به صورت پخته و گرم هم باشه
۲. بخاطر وجود مقادیر چشمگیر منیزیم و پتاسیم ، این میان وعده برای فشار خونی ها عالیه ( به شرطی که روش نمک نزنن و موقع پختن هم با نمک بسیار کم طبخ شه)
۳. آزمایش ها ثابت کردن که باقالی حاوی ال_دوپا هست که تو بدن تبدیل به دوپامین میشه ؛ پس برای پارکینسونی ها و افراد دچار افسردگی عالیه.
۴. داشتن مقدار زیاد آهن ، اسید فولیک ، زینک و فسفر هم از خوبیای دیگه این خوشمزه جان هست!
۵. راستی حواسمون باشه با خیس دادن اون اثرات نفاخش که به خاطر وجود استاکیوز ، رافینوز و سلولز هست رو کنترل کنیم.
۶. یاداوری برای منع مصرف تو افرادی که مشکل G6PD دارن هم که لازم نیس.
Dimension: 676 x 661
سایز فایل: 150.37 Kb
پسند کردم (8)
Loading...
محشر (1)
Loading...
9
فاطمیون
به به
1
1
30 مهر, 1399
ققنوس
1
1
30 مهر, 1399