کیک انار یخچالی برای شب یلدامواد لازم برای کیک انار یخچالی برای شب یلدابیسکویت پتی بور شکلاتی : 2 بستهکره 100 گرمی : 1 قالبپودر ژله انار : 1 بستهپودر ژله آلوئه ورا : 1 بستهشیر : 2 لیوانقالب کمربندی===================================ابتدا بیسکویت پتی بور را با آسیاب پودر کنید.کره را در محیط قرار داده و بعد از نرم شدن بیسکویت پودر شده را با آن مخلوط کنید.درون قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کرده و مخلوط بیسکویت و کره را درون آن ریخته و با پشت قاشق سفت کنید.قالب را برای 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.ژله آلوئه ورا را ابتدا با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید.بعد از خنک شدن 1 لیوان شیر را اضافه کرده و هم بزنید.قالب را از درون یخچال بیرون آورده و مخلوط ژله آلوئه ورا و شیر را روی بیسکویت ها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید.بعد از دو ساعت ژله انار را ابتدا با یک لیوان آب جوش و بعد از خنک شدن با یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی کیک بریزید.مجدد قالب را درون یخچال قرار دهید. بعد از 3 ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و کیک را خارج کنید.می توانید رویه کیک را با انارهای دون شده تزیین کنید.
Dimension:
494 x 281
سایز فایل:
46.33 Kb