#زرشک تازه شهرستان های مختلف خراسانضربان قلبم را با کمک ذهن، کنترل می کنم و آرام خوشه های زرشکرا بر داشته و در حالی که محو زیبایی چشم نوازش هستمبه جداکردن دانه های سرخ رنگ ازلابلای تیغ ها و برگ های ریز آن ، مشعول می شوم.زرشک تازه،خواص آنتی اکسیدانی بالا دارد.برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای عروق کرونری ،کاهش کلسترول بد و کاهش سطح قند خون مفید است.دمنوش زرشک باعث کاهش حرارت کبد می شود.به ازای هر یک نفر ۲ قاشق غذاخوری زرشک تازه را به همراه ۲ لیوان آب جوش در قوری بریزید.سپس مدتی صبر کنید تا این نوشیدنی به خوبی دَم بکشد و رنگ پس دهد. البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.ازگیل جنگلی شمالمقادیر بالای آهن موجود در میوه ازگیل،خطر ابتلا به کم خونی را کاهش می دهد.میوه ازگیل رسیده، بتدریج از رنگ سفید به قهوهای تغییر مییابدو کاملاً نرم و شیرین میشود و به خرمای گیلان نیزمعروف استهمچنین به طور سنتی در گیلاناز " آب ازگیل » برای درمان دهان درد استفاده میشده استترشی ازگیل یکی از انواع ترشی های اصیل و خوشمزه ایرانی استاین گیاه را در گویش گیلکی " کونوس " مینامندخرمالو هم که معرف حضور است
Dimension:
640 x 718
سایز فایل:
96.25 Kb