قاتق گوشت، خوشمزه سنتی
در تهیه اصلی این غذا مواد اصلی را باید در هاونهای بزرگ سنگی آنقدر کوبید تا حسابی حالت چسبندگی پیدا کنند و طعمهایشان با هم ترکیب شود.
قاتق گوشت یکی از خوراکهای بسیار قدیمی است که در اطراف کرمان تهیه میشود. این غذا مانند فلافل است که با گوشت ترکیب شده است. در تهیه اصلی این غذا مواد اصلی را باید در هاونهای بزرگ سنگی آنقدر کوبید تا حسابی حالت چسبندگی پیدا کنند و طعمهایشان با هم ترکیب شود.
اما از آنجا که هاون سنگی بزرگ در دسترس همه نیست و این روزها کمتر کسی جان نخود و گوشت خام کوبیدن را دارد. میتوانید به غذاسازتان اکتفا کنید و این خوراک خوشمزه کرمانی را هم تجربه کنید.
In Album: احمد رضایی's Timeline Photos
Dimension:
663 x 379
سایز فایل:
254.92 Kb