یرمیا کیان🍎
on 17 بهمن, 1396
79 views
-#مواد-غذایی-شیرین را کم مصرف کنید. عدم رعایت #بهداشت #دهان و #دندان به تشکیل لایه میکروبی (#پلاک) در دندان منجر می‌شود. دو تا پنج دقیقه بعد از استفاده از مواد قندی و غذا، اسیدهای مخربی در اثر فعالیت میکروب‌های موجود در لایه میکروبی تولید می شوند و به مدت 20 دقیقه تا یک ساعت در دهان باقی می‌مانند. تولید مكرر این #اسیدها موجب فرسایش سطح #مینای-دندان ها شده و موجب تشكیل حفره بر روی آن می‌شود. پس سعی کنید تا حد امکان خوراکی های شیرین را کم بخورید یا بعد از مصرف آنها حتما #مسواک بزنید.
پسند کردم (4)
Loading...
5