-#مواد-غذایی-شیرین را کم مصرف کنید. عدم رعایت #بهداشت #دهان و #دندان به تشکیل لایه میکروبی (#پلاک) در دندان منجر میشود. دو تا پنج دقیقه بعد از استفاده از مواد قندی و غذا، اسیدهای مخربی در اثر فعالیت میکروبهای موجود در لایه میکروبی تولید می شوند و به مدت 20 دقیقه تا یک ساعت در دهان باقی میمانند. تولید مكرر این #اسیدها موجب فرسایش سطح #مینای-دندان ها شده و موجب تشكیل حفره بر روی آن میشود. پس سعی کنید تا حد امکان خوراکی های شیرین را کم بخورید یا بعد از مصرف آنها حتما #مسواک بزنید.
In Album: یرمیا کیان🍎's Timeline Photos
کلمات کلیدی:
اسیدها, پلاک), دندان, دهان, بهداشت, مواد-غذایی-شیرین, مینای-دندان, مسواک
Dimension:
770 x 500
سایز فایل:
118.26 Kb