26 فروردین, 1396 از
در این تصویر:
اضافه شده:
26 فروردین, 1396
سایز فایل:
30.94 kb
کیفیت:
500×333
{total} بازدید:
1
تزیین سالاد در نان نان‌های ساندویچی‌ را سعی می‌کنیم به یک اندازه و کمی برشته انتخاب کنیم. حدود شش تا هفت سانتی‌متر از جلوی هر نان را شبیه کفش در نظر می‌گیریم. قسمتی را که پا در آن قرار می‌گیرد را فرض کرده و آن قسمت را با چاقو برش زده و جدا می‌کنیم. داخل آن را مقداری خالی کرده و با انواع سالادهایی که شبیه سالاد الویه هستند پر می‌کنیم. برای تزیین جلوی کفش، می‌توانیم قبل از ریختن سالاد در نان با نوک چاقو سوراخ‌هایی در دو ردیف که مقابل هم باشند ایجاد کنیم و ساقه پیازچه را به عنوان بند کفش‌های‌مان از آنها رد کنیم و با هویج یا گوجه‌فرنگی مینیاتوری روی هر کدام از کفش‌ها را تزیین کنیم.