26 فروردین, 1396 از
در این تصویر:
اضافه شده:
26 فروردین, 1396
سایز فایل:
49.44 kb
کیفیت:
500×624
{total} بازدید:
1
تخم مرغ ۴ عدد_پودر قند۸۰ گرم_کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم_شکر ۵۰ گرم_آرد ۱۰۰ گرم_پودر کاکائو ۲۰گرم_شکلات تلخ ۱۰۰ گرم_وانیل یک چهارم قاشق چایخوری_مارمالاد زدآلو نصف پیمانه مواد لازم سس🍰 🍰 شکلات تلخ ۱۰۰ گرم_ نشاسه ذرت ۱ ق س آب ۱ پیمانه_ پودر کاکائو ۱ ق س_خامه صبحانه ۳ ق س شکلات رو بنماری ذوب کنید و کنار بزارید که خنک شه زرده و سفید رو جدا کنید کره و پودر قند رو خوب با همزن بزنید تا کرمی و سبک بشه زردها رو دانه دانه به همراه وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید هر زرده ۳۰ ثانیه زده شود آرد و پودر کاکائو که از قبل الک کردین رو روی مواد الک کنید شکلات ذوب شده خنک را هم اضافه کنید و با دور کند همزن یا لیسک ۱ دقیقه هم بزنید سفیدها رو خوب بزنید و در حین زدن شکر رو کم کم اضافه کنید و فرم گرفت کم کم به بقیه مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید قالب ۱۸ سانت که کفش رو کاغذ روغنی انداختین چرب کنید اطراف قالب رو هم چرب کنید مواد رو در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه بپزید بعد از اینکه کیک روی توری فلزی خنک شد کیک رو به دو قسمت تقسیم کنید و بین لایها مارمالاد بمالید و روی کیک رو با سس اماده شده خنک بپوشونید و با میوه یا شکلات تزیین کنید تهیه سس : اب و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را داخل ظرفی ریخته هم بزنید تا مخلوط بشن و روی شعله ملایم مرتب هم بزنید وقتی جوشید و کمی غلیظ شد شکلات خرد شده و خامه رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل بشه مواد رو از صافی رد کنید تا ناخالصیاش گرفته‌ بشه بزارید خوب خنک بشه بریزید روی کیکتون😊 😉