26 فروردین, 1396 از
در این تصویر:
اضافه شده:
26 فروردین, 1396
سایز فایل:
37.14 kb
کیفیت:
500×411
{total} بازدید:
1
شکر1/5پیمانه آب1/5پیمانه رشته نودل چینی 100گرم گلاب 1/4پیمانه آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار میدیم بمدت 5 دقیقه جوشانده(از لحظه به جوش اومدن )بعد از اینکه شربت خنک شد گلاب رو اضافه کرده داخل فریزر قرار میدیم بمدت 5ساعت، هر یک ساعت یکبار درمیاریم و هم میزنیم تا کامل حالت برفکی بشه. رشته های نودل رو داخل آب در حال جوش ریخته میزاریم 10دقیقه با حرارت ملایم بجوشه و رشته ها نرم بشه،داخل صافی ریخته آب سرد میریزیم.بعد از اینکه شهدمون کاملا برفکی شد رشته های نودل داخلش ریخته و سریع هم میزنیم تا رشته ها سرد و سفت بشن داخل ظرف ریخته و با شربت آلبالو،آبلیمو....سرو میکنیم. نوش جان