26 فروردین, 1396 از
در این تصویر:
اضافه شده:
26 فروردین, 1396
سایز فایل:
68.3 kb
کیفیت:
500×577
{total} بازدید:
1
#نان_پنجره ای مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد نشاسته گل یا نشاسته گندم 50 گرم یا تقریبا یک سوم لیوان آرد سفید 50 گرم همراه یا یک سوم لیوان آرد برنج یک و نیم ق غ گلاب 4 ق غ پودر قند به میزان لازم روغن برای سرخ کردن به میزان لازم طرزتهیه نشاسته و گلاب رو داخل ظرفی ریختم و با هم مخلوط کردم. تخم مرغ ها رو داخل موادم شکستم و با همون قاشق و یا همزن دستی هم زدم. آرد ها رو هم الک کردم و داخل موادم ریختم و هم زدم. حالا موادم رو توی دمای محیط به مدت نیم تا یک ساعت قرار دادم استراحت کنه . کیفیتش وقتی استراحت می کنه بهتره . بعد از یه صافی موادم رو رد کردم. روغن رو داخل ظرف ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه. قالبم رو داخل روغن قرار دادم تا گرم بشه، بعد قالب رو داخل مواد طوری که تا ارتفاع قالب بیاد فرو بردم. بعد داخل روغن قرار دادم و سرخ کردم، نیاز نیست که خیلی سرخ بشه و بعد از سرخ کردن داخل ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم ،قرار دادم تا روغن اضافه اش بره. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد روش پودر قند الک کردم . در مورد تعدادش باید بگم که کلی شیرینی میشه قالب من سایز بزرگ هستش ولی اگر شما قالب کوچکتر دارید تعداد بیشتری شیرینی بشما می دهد براساس سایز قالب متفاوته تعدادش با این قالبای من حدودا صد عدد شیرینی اماده شد نکات لازم 1) گرم بودن قالب و روغن مهمه ، قالبتون اگه گرم نباشه و سرد باشه اگه به مواد بزنین بهش نمی چسبه . اگه قالبتون خیلی داغ باشه موادتون بهش نمی چسبه و داخل موادتون میپزه . ممکنه اولش چند تای اول رو خراب کنین ولی کم کم دستتون می خوابه و رو به روال میره. 2) حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش وبه مرور ته نشین میشه ، ممکنه که شما نصف کمتر مواد رو پختین اما وقتی می خواین قالب رو داخل مواد بزنین دیگه نمیشه و موادتون نصف بیشترش هدر میره ، این کار باعث میشه که موادتون خراب نشه و کلی شیرینی درست کنین . 3) شیرینی ها رو بعد از پخت روی هم قرار ندین تا حالت خمیری نشه 4) من نصف لیوان شیر و نوک قاشق چایخوری وانیل به موادم اضافه کردم