26 فروردین, 1396 از
در این تصویر:
اضافه شده:
26 فروردین, 1396
سایز فایل:
87.26 kb
کیفیت:
500×625
{total} بازدید:
1
ک عدد تخم مرغ رو با قاشق کمی هم میزنیم سپس نمک و فلفل و زردچوبه و سه ق شیر یکی دو ق روغن مایع یا زیتون و یک ق چ بکینگ پودر و سه ق سر پر آرد سفید اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک سس لعابدار مثل فرنی یا ماست غلیظ بدست بیاد میگوها رو توی این سس میریزیم و یکی دو ساعت در یخچال قرار میدیم و بعد توی پودر پانکو(بخصوص با پودر پانکو چیلی خیلی خوشمزه میشه) یا پودر سوخاری می غلطونیم و در روغن سرخ میکنیم :white_up_pointing_index:میتونید اصلا از پودر سوخاری یا پانکو استفاده نکنید و میگوها رو همینطور که توی مواد خوابوندید در روغن سرخ کنید که در اینصورت میشه میگو پفکی .