16 اردیبهشت, 1396 از
در این تصویر:
اضافه شده:
16 اردیبهشت, 1396
سایز فایل:
59.03 kb
کیفیت:
500×646
نظرات:
2
{total} بازدید:
1
خاصیت گیاه چای کوهی، در درمان افسردگی به اثبات رسیده است و مکانیزم اثر ضد افسردگی آن از طریق مهار آنزیمی است. چای کوهی که در زبان ترکی به آن توکلیجه(پشمالو) نیز می گویند، از تیره ی گیاهان معطر است که آرام بخشی مطبوع، نشاط آور و با خاصیت معجزه آسای تقویت کننده ی قوی برای اعصاب و روان به شمار می رود. گل گیاه چای کوهی به صورت سنبله ای از گل های ریز صورتی مایل به سرخ است، در میان کاسبرگ هایی با رنگ سبز روشن قرار دارد. از سوی دیگر چای کوهی، دارای خاصیت ضد درد ویژه ی دردهای مفصلی، سردرد، سرگیجه، دردهای عصبی و رماتیسمی می باشد که ویژگی انرژی زایی و نشاط انگیزی را نیز برای افراد افسرده و کم حوصله به همراه خود به ارمغان می آورد. این گیاه در درمان بیماری های معده و روده با منشاء روانی و بیماری های گوارشی توام با تحریکات عصبی، نقش موثر و آرام بخشی دارد و همچنین در تنظیم اعمال گوارشی و تقویت کبد به ویژه کمک به هضم غذا کاربرد دارد. چی لازم دارم: چای کوهی: چهار قاشق غذاخوری آویشن: یک قاشق غذاخوری آب جوش: دو لیوان عسل آویشن: به میزان لازم چه جوری درست میشه: چای کوهی و آویشن را با آب جوش در قوری چینی ریخته و روی بخار کتری حدود 20 دقیقه دم می‌گذاریم. در هنگام سرو با عسل آویشن سرو می‌نماییم. نکات: این گیاه در فصل بهار و ماه خرداد میروید و به صورت خشک شده در عطاریها همیشه در دسترس میباشد.