99
❤ MOZHGAN❤ [مدیر  کل شبکه]
262 views
ته چین مرغ !
مواد لازم برای ۲ نفر
ران مرغ ۱ عدد (پخته شده ریش ریش شود )
زرشک ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۵ قاشق
زعفران ۵ قاشق
نمک به مقدار خیلی کم
کشمش پلویی ۵۰گرم
برنج پخته شده ۴۰۰ گرم (حتما دم کشیده باشد)
کره ۱عدد ۵۰ گرمی
بادمجون سرخ شده چند برش سرخ شده (دلخواه)
==================================================================
طرز تهیه !
ابتدا تمام برنج رو با زعفران قاطی میکنیم به صورتی که کاملا رنگ بگیره و بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و قاطی میکنیم بعد روغن و نمک رو اضافه کرده و قاطی میکنیم
ابتدا کمی کره کف ظرف ریخته
۱/۳ مواد رو کف ظرف می ریزیم و بعد نیمی از (مرغ و کشمش و زرشک )رو روی مواد و دوباره تکرار میکنیم تا تمام شود و با گوشت کوب صاف و کمی فشار میدیم تا مواد بهم بچسبن و فاصله ای خالی نباشه .
نکته: دوطرف ظرف موجود باید برنج باشه و در مابین اون (مرغ و زرشک و کشمش) باشد
و بعد روی اجاق شعله پخش کن میزاریم و روی اون ظرف موجود رو
و با حرارت خیلی کم( ۲۰دقیقه) تا کامل پخته بشه و آماده سرو کردن هستش و بادمجون رو بزارید کنارش هم برا دیزاین و هم لذیذ تر شدن
نکته:برای خارج کردن ته چین روی ظرف بشقاب میزاریم و ظرف رو برمیگردونیم و ۱ ضربه کوچک زیر ظرف بزنید تا ته چین تو بشقاب بمونه
نکته: اگه دوست دارید دو طرف ته چین ترد بشه طرف نپخته رو بزارید کف و (۲۰ دقیقه) بزارید تا برشته و ترد بشه !
Dimension: 360 x 450
سایز فایل: 91.03 Kb
پسند کردم (8)
Loading...
9
فاطمیون
خدا خیرت بده من رو کشتی که
1
1
27 مرداد, 1398
ققنوس
▂▃▄▅▇█▓▒░لایک░▒▓█▆▅▄▃▂
8 شهریور, 1398
سعید احمدی[ناظر و مدیر روابط عمومی]
واقعا" مژگان خانم بااین ته چین منکه ضف کردم بخدا بنظرم خیلی خوشمزه وعالی باشه لایککککککککککککککککککککککککککککککککک فراوان داری خانم مدیرکل عزیز
22 اسفند, 1398