ته چین مرغ !مواد لازم برای ۲ نفر ران مرغ ۱ عدد (پخته شده ریش ریش شود )زرشک ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد روغن ۵ قاشق زعفران ۵ قاشق نمک به مقدار خیلی کم کشمش پلویی ۵۰گرم برنج پخته شده ۴۰۰ گرم (حتما دم کشیده باشد)کره ۱عدد ۵۰ گرمی بادمجون سرخ شده چند برش سرخ شده (دلخواه)==================================================================طرز تهیه !ابتدا تمام برنج رو با زعفران قاطی میکنیم به صورتی که کاملا رنگ بگیره و بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و قاطی میکنیم بعد روغن و نمک رو اضافه کرده و قاطی میکنیم ابتدا کمی کره کف ظرف ریخته ۱/۳ مواد رو کف ظرف می ریزیم و بعد نیمی از (مرغ و کشمش و زرشک )رو روی مواد و دوباره تکرار میکنیم تا تمام شود و با گوشت کوب صاف و کمی فشار میدیم تا مواد بهم بچسبن و فاصله ای خالی نباشه . نکته: دوطرف ظرف موجود باید برنج باشه و در مابین اون (مرغ و زرشک و کشمش) باشد و بعد روی اجاق شعله پخش کن میزاریم و روی اون ظرف موجود رو و با حرارت خیلی کم( ۲۰دقیقه) تا کامل پخته بشه و آماده سرو کردن هستش و بادمجون رو بزارید کنارش هم برا دیزاین و هم لذیذ تر شدن نکته:برای خارج کردن ته چین روی ظرف بشقاب میزاریم و ظرف رو برمیگردونیم و ۱ ضربه کوچک زیر ظرف بزنید تا ته چین تو بشقاب بمونه نکته: اگه دوست دارید دو طرف ته چین ترد بشه طرف نپخته رو بزارید کف و (۲۰ دقیقه) بزارید تا برشته و ترد بشه !
Dimension:
360 x 450
سایز فایل:
91.03 Kb
پسند کردم (8)
Loading...
فاطمیون
خدا خیرت بده من رو کشتی که
1
1
ققنوس
▂▃▄▅▇█▓▒░لایک░▒▓█▆▅▄▃▂
سعید احمدی[ناظر و مدیر روابط ع...
واقعا" مژگان خانم بااین ته چین منکه ضف کردم بخدا بنظرم خیلی خوشمزه وعالی باشه لایککککککککککککککککککککککککککککککککک فراوان داری خانم مدیرکل عزیز